Accofisc - Boekhouding

Boekhouding

Uw boekhouding op een efficiënte en eenvoudige manier georganiseerd.

Uw boekhouding vormt vandaag de basis voor het uitstippelen van uw toekomststrategie. Daarom maken wij er een punt van deze consistent en nauwgezet bij te werken en op te volgen.

Een goede samenwerking met de klant is voor ons dan ook van groot belang. Wij stellen daarom voor u een vaste dossierbeheerder aan die alle aspecten van uw zaak opvolgt en bij wie u met al uw vragen terechtkunt. Op basis van een grondige dossierkennis spelen wij snel en efficiënt op deze vragen in. Het kadert in ons streven om samen met u uw onderneming optimaal te beheren.

Wij staan in voor:

 • Het voeren van uw boekhouding
  Wij voeren uw boekhouding op een eenvoudige en efficiënte manier, conform de actuele wetgeving. Daar dragen technologische evoluties in belangrijke mate toe bij. We volgen ze dus op de voet zodat uw administratie en onze verwerking van uw documenten zo vlot mogelijk verloopt. Documenten ontvangen we bijvoorbeeld meer en meer automatisch en elektronisch. Die bewaren we vervolgens elektronisch en leggen zo voor u een legal archive aan.

  Indien u dit wenst, kunt u uw boekhouding ook deels of volledig zelf organiseren. Wij bieden u de nodige ondersteuning om dit zo efficiënt mogelijk te doen.

  Onze medewerkers scholen zich bovendien continu bij. Zo zijn ze steeds op de hoogte van alle evoluties in de boekhouding en de fiscaliteit.

 • Het opstellen van de jaarrekening
  De jaarrekening geeft een beeld van de financiële situatie van uw vennootschap en wordt door ons nauwkeurig opgesteld.
 • Dagelijkse opvolging en periodieke overzichten
  We vinden het belangrijk dat u een goed zicht behoudt op de evolutie van uw onderneming.

  Met ons unieke Green Eye View volgt u dagelijks de evolutie van uw zaak van dichtbij op: de evolutie van kosten en opbrengsten, uw personeelskost, cashflow, … Alles wordt voor u helder gepresenteerd en geanalyseerd, steeds up-to-date. Facturen, rekeninguittreksels, btw-aangiftes, openstaande klanten en leveranciers, … kunt u dus te allen tijde consulteren en opvolgen.

  Bij de bespreking van de jaarrekening bezorgen we u ook steeds een overzicht van de belangrijkste elementen en evoluties. Met grafieken visualiseren we op dat moment de situatie van uw onderneming zodat u een nog beter inzicht krijgt in de cijfers.

Wij bieden al onze diensten aan zowel eenmanszaken als vennootschappen aan. Uit diverse sectoren.