Icon boekhouding 5Boekhouding

De basis van uw organisatie

De boekhouding vormt de basis voor de gezondheid van elke organisatie. Zowel voor eenmanszaken als voor vennootschappen of vzw’s. Je boekhouding consistent en nauwgezet bijwerken en opvolgen zit dan ook in ons DNA.

Onze medewerkers staan onder meer in voor:

  • Verwerken van aankoop- en verkoopfacturen
  • Opmaak en indienen van periodieke btw-aangifte
  • Verwerking rekeninguittreksels
  • Verwerking loonberekening
  • Opmaak jaarafsluiting en neerlegging jaarrekening
  • Opmaak verslagen algemene vergadering
  • Resultaatbespreking en advies

Persoonlijke dossierbeheerder

Als middelgroot boekhoudkantoor hebben we alle kennis in huis om de boekhouding te voeren van zowel vrije beroepen als vennootschappen en starters. Tegelijk zijn we ‘klein genoeg’ om onze klanten persoonlijk te kennen. Je krijgt dan ook een vaste dossierbeheerder toegewezen die zich continu bijschoolt en bij wie je met al je vragen terechtkan.

DSC08313

Koppeling met boekhoudpakket

De papieren boekhouding en de meterslange archieven hebben al langer dan vandaag plaatsgemaakt voor de elektronische boekhouding en de cloud. Ook wij streven naar een maximale digitalisering. Documenten drukken we niet langer af, maar slaan we digitaal op in een legal archive. De verregaande automatisering van de boekhouding heeft er ook voor gezorgd dat we onze systemen vandaag kunnen koppelen met de meeste online boekhoudpakketten en facturatiesystemen.

Opvolging via Green Eye View

Je schakelt ons in om je boekhouding te voeren. Toch vinden we het belangrijk dat ook jij op elk moment het overzicht behoudt. Met ons unieke Green Eye View volg je zelf de evolutie van je kosten en opbrengsten, personeelskosten en cashflow van dichtbij op. Openstaande klanten en leveranciers, rekeninguittreksels, btw-aangiftes… We presenteren ze op een heldere manier en altijd up-to-date. Klare taal dus…

DSC08323
DSC07847

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens na.