Icon digitaliseringDigitalisatie

Wat zijn jouw wensen ?

Iedere onderneming heeft zijn eigen bedrijfsprocessen. Accofisc is als boekhoudkantoor een grote voorloper in het optimaliseren van deze bedrijfsprocessen naar ons kantoor toe.

We kijken samen welk model het beste past in jouw onderneming om onze samenwerking zo vlot mogelijk te laten verlopen. De ene onderneming wil graag alles volledig digitaal en in één klik, de andere onderneming ziet graag zijn bedrijfsproces nog opgedeeld in verschillende stappen. Dit proces kan volledig op maat bepaald worden.

Contacteer ons via het contactformulier hieronder en zit met ons samen om jouw wensen kenbaar te maken.

Rapportage

Door onze doorgedreven IT-kennis kunnen we voor een aangepaste rapportage zorgen volgens de noden van jouw onderneming. Deze rapportage kan je altijd zelf actueel raadplegen, bewaren, vergelijken en er zelfs een toekomstig financieel plan in opmaken om later deze vooropgestelde doelstellingen te toetsen met de realiteit.

WIT 20210831 134432 1 editweb

Koppeling met je IT platformen

Bij Accofisc concentreren we ons niet op 1 beheerpakket. We luisteren naar de noden van de cliënt en stellen op basis hiervan een aantal mogelijkheden voor, zowel op gebied van accounting als pre-accounting.

We koppelen aan onze beheerpakketten de facturatiestroom van uw order en facturatiesysteem zodat papier verleden tijd is en betaalopdrachten een heel stuk eenvoudiger worden.

Al uw documenten en bankafschriften zijn altijd online te raadplegen. Gedaan met te gaan zoeken op zolder naar het gewenste document.

We blijven de markt opvolgen naar digitale oplossingen en indien deze nog bestaan, staan we zelf in voor de ontwikkeling indien er een meerwaarde voor de cliënt is.

NL ACY Banner Website Level 2
DSC07847

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens na.