Icon vermogensplanning 3Vermogensplanning

Uw financiële toekomst

Je werkt hard en veel, en bouwt zo een mooi vermogen op. Maar sta je ook stil bij hoe je dat vermogen optimaal kan beheren? Accofisc wel! We begeleiden je bij het opbouwen en structureren van je privévermogen, je vastgoed en je onderneming. Om je financiële toekomst veilig te stellen, gebruiken we Abbove (vroeger PaxFamilia), hét digitale platform voor vermogensplanning.

Persoonlijk advies

Bij de planning van je vermogen gaan we voluit voor persoonlijke adviesverlening. Op basis van onze expertise en de monitoring van de actualiteit geven we je dan ook concrete tips over vermogensbeheer, afgestemd op je specifieke situatie en bij elke grote levensgebeurtenis.

WIT 20221117 112756cropweb

Abbove (vroeger PaxFamilia), dé digitale tool voor uw vermogensplanning

Waarom kiezen voor Abbove?

Vroeger werd vermogensplanning veelal op papier uiteengezet, gewoon omdat het niet anders kon. Dat leidde vaak tot het verloren gaan van belangrijke documenten, een gebrek aan overzicht door de constant veranderende wetgeving en in het algemeen frustratie in de familie door het tekort aan transparantie. Daarbij kreeg de vermogensadviseur soms geen correcte of verouderde informatie waardoor de adviesverlening niet geoptimaliseerd kon worden.

In samenwerking met de digitale tool Abbove biedt Accofisc een oplossing voor al deze problemen.

Wat is Abbove?

Een digitale, eenvoudig bruikbare tool die een duidelijk overzicht geeft over uw vermogen. Alle documenten (aankoopaktes, leningen, testamenten, schenkingsdocumenten, huwelijkscontracten) zitten gebundeld in dit platform waardoor deze vlot toegankelijk zijn en niet verloren kunnen gaan. Elke evolutie in uw vermogen is duidelijk traceerbaar en gemakkelijk op te volgen dankzij een vermogensbalans, inventaris van giften én digitale kluis. Door deze transparantie kan Accofisc u optimaal advies geven gebaseerd op up-to-date informatie.

Bovendien kan u zelf kiezen wie toegang heeft (bv. familieleden, experts en vertrouwenspersonen) tot het geheel of een gedeelte van deze informatie en tot welk tijdstip.

Wat is het succes van Abbove?

  • Betere financiële communicatie met zowel familieleden als Accofisc - uw vermogensadviseur;
  • Minder belastende administratie;
  • Gemoedsrust dat uw successie al geregeld is zodat latere discussies vermeden kunnen worden;
  • Grondige beveiliging van alle gegevens.

Hoe werkt het?

Accofisc is partner van Abbove en bundelt op het digitaal platform alle informatie over de familieleden die betrokken zijn bij uw vermogen en hun onderlinge band. Ook alle onderdelen van het patrimonium (roerende en onroerende goederen, financiële producten, verzekeringen, etc.), een eventuele inventaris van giften en noodzakelijke informatie worden hieraan toegevoegd. Alle belangrijke documenten worden opgeladen in uw eigen digitale kluis en raken dus zo nooit meer verloren. Dit resulteert allemaal in een compleet overzicht over uw patrimonium die altijd en overal toegankelijk is in een vertrouwelijke en beveiligde omgeving.

Daarnaast kan Accofisc, op basis van de informatie op het platform, verschillende simulaties en handelingen uitvoeren op uw patrimonium waardoor successieberekening en financiële projecties gemaakt kunnen worden. Hierdoor kunnen alsook eventuele belangrijke pijnpunten in uw huidige vermogensplanning blootgelegd en meteen aangepakt worden. Dit wordt allemaal samengevat in een overzichtelijk rapport, bestaande uit grafieken en tabellen met een duidelijke lay-out.

Accofisc staat u bij in uw vermogensbeheer en successieplanning. Stel uw financiële toekomst veilig en ontdek Abbove samen met Accofisc. Op deze manier optimaliseren wij samen met u uw vermogen, en zorgen we zo voor gemoedsrust voor zowel u als uw familie in de toekomst.

DSC08197

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens na.