Infosessie: Digitaal samenwerken met Accofisc

Het Belgische parlement heeft de wet op de elektronische facturen goedgekeurd met inwerkingtreding voor alle bedrijven op 1 januari 2026.

Waarover gaat dit?
Het gaat niet meer over een nice-to-have maar om een wet die wordt opgelegd. Concreet wordt PEPPOL, de internationale standaard op het gebied van e-facturatie en e-ordering, verplicht.

Voor wie?
Voor alle Belgische bedrijven die geregistreerd zijn voor de BTW.

Wat is PEPPOL?
PEPPOL is geen mail of PDF. Met PEPPOL kunnen overheden en bedrijven wereldwijd veilig, snel en goedkoop elektronische facturatie uitwisselen. Eenvoudig verwoord, PEPPOL is een soort internet om elektronische facturen van de ene computer naar de andere computer te versturen op een gestructureerde manier.

Accofisc is al vele jaren de digitale weg ingeslagen voor de vele ondernemers die daarin konden/wilden meegaan. Door de nieuwe wet wordt het voor ALLE ondernemingen die in aanmerking komen een uitdaging om eraan te voldoen.

Heb je meer inzicht/uitleg nodig om deze wet en de uitdaging in mensentaal uitgelegd te krijgen? Kom dan zeker even naar de gratis infosessie van Accofisc waarin uitleg gegeven wordt over dit onderwerp.

Verlies jezelf niet in bergen papier!

President Kennedypark 24/2, 8500 Kortrijk
Event

19u30: Onthaal met een hapje en drankje

20u00: Start infosessie