Icon boekhouding 5

De Startlening+

Startende ondernemers ondervinden vaak struikelblokken bij de start/uitbouw van hun onderneming. Zij worden als een risicogroep bij de bank beschouwd, waardoor ze steevast hogere intrestvoeten krijgen toegekend als ze een lening aanvragen. Om hieraan tegemoet te komen, heeft de Participatie Maatschappij Vlaanderen (PMV) de Startlening+ in het leven geroepen.

De Startlening+ richt zich op starters, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, die hun zelfstandige activiteit nog niet langer dan 4 jaar uitoefenen in hoofberoep en geld nodig hebben voor de financiering van materiële, immateriële en/of financiële investeringen.

Het is een achtergestelde lening met een gunstige intrestvoet van 3% per jaar, waarbij een bedrag geleend kan worden dat gelijk is aan maximaal 4 keer de eigen inbreng in de investering, tot een maximumbedrag van € 100.000,00. De looptijd van de lening bedraagt minimaal 3 en maximaal 10 jaar.

De Startlening+ van de PMV kan dus een interessant duwtje in de rug zijn om uw startende onderneming van de grond te krijgen. Een bijkomend voordeel hierbij is dat deze lening kan leiden tot een nog bijkomende financiering van de bank aan betere tarieven en voorwaarden.

Voor meer informatie kan u terecht op de Site van PMV .

Wenst u meer informatie?

Neem contact met ons via onderstaand formulier of boek een afspraak.
Boek meteen een afspraak!
Default contact

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat hier uw gegevens na.